paranormaleparanormale dingenparanormale foto'sfotobehandelingenparagnost onlinevoorspellingen 2017 paragnostparagnost eddieparagnost betekenisparanormale gavenparanormale beurs

Meer resultaten voor cursus paranormale ontwikkeling


cursus paranormale ontwikkeling
 
Privé school voor mediumschap Isabelle Duchêne Spiritueel Medium en Energetisch Life Coach.
Wat leer je in het eerste jaar? Basis opleiding energetische vormgeving en mediumschap, intuitieve ontwikkeling 1ste jaar van 3 jarige cursus. Kennis van basis Engels is nuttig. Les is in het Nederlands. 1 ste jaar Basis energetic anatomy van de mens, meditatie, energie in verantwoordelijkheid. De verschillende takken van mediumschap, wat is het verschil tussen mentaal, trance, fysiek en healend mediumschap. Je eigen kanaal zijn met je eigen team, hoe doe je dat? wat zijn gidsen, wat is energie, wat is in de power zittenWat is je aura? wat doet een aura? Wat is energetische anatomie van de mens? Kennis van 5000 jaar geschiedenis. Basis energetisch kijken, opbouw spirit contact. Uw paranormale gave en de mogelijkheden bij rouwconsulent, palliatieve zorgen, de openheid van energie gerichte medici, mensen opleiden die buiten de box denken en handelen.
Ben ik paranormaal begaafd? Wij helpen je erachter te komen IAC Nederland.
Kennis is noodzakelijk voor de ontwikkeling van je paranormale vermogens: lees, studeer, oefen en je zult je niveau van paranormale vermogens begrijpen en deze intelligentie ook beter kunnen ontwikkelen. Toepassen van technieken voor de ontwikkeling van paranormale vermogens in een gezonde conditie.
Naomi Apachi.
In de praktijk begeleid ik zowel mensen als dieren combineer ik mijn nodige gaven daarvoor! Afspraken en/of meer info.: ma t/m do 13u30 tot 21u00. Tel 32 013 30 53 43. Gsm 32 0475 25 93 93. Heesstraat 23 3560 Lummen Meldert.
Cursus Intuïtieve ontwikkeling CIVAS Opleidingen.
De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe u uw leven in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties, visualisaties en meer. Kortom, met deze cursus leert u alles over intuïtie en hoe u er optimaal gebruik van kunt maken!
A-Z in Belgium: paranormaal.
Alternatieve geneeswijzen en paranormale zaken. alternatieve healingsmethode paranormaal, foto's, ook reiki. AnkhConsult praktijk van Raymond Stevens voor psychotherapie, astrologie, tarot kaartleggen, kennis maken met een integrale therapievorm die ondersteuning biedt bij diverse psychische problemen, ingrijpende levenskeuzen, crises, onomkeerbare verliezen. Astrologie Mandala Belgische site. Astrologie Op Maat cursussen per email, schriftelijk of in groepsverband, consulten en lezingen. Aura Oasis vzw Belgisch. Bewust sterven stervensbegeleiding. cursus magnetiseren over magnetiseren, consults, cursus on-line, test.
Intuïtieve ontwikkeling een boeiende cursus door Brigitte van Lent.
Iedereen ontvangt indrukken en energieën van anderen en vanuit de kosmos. De vraag is; hoe weet je nu wat je ontvangt. In de cursus intuïtieve ontwikkeling ga je aan de slag met allerlei methoden om jouw intuïtie te begrijpen en te ontwikkelen.
Timotheus Project Intuïtieve ontwikkeling.
Groeitraject Intuïtieve Ontwikkeling. De corebusiness van het Timotheus Project zijn de trainingen in Intuïtieve Ontwikkeling. Meer dan 10.000 cursisten hebben ondertussen de cursus gevolgd in Vlaanderen en Wallonië. Je leert hier de verbinding maken tussen je linker hersenhelft ratio en rechter hersenhelft intuïtie.
Cursus intuïtieve ontwikkeling Amsterdam School Of Life.
Tijdens de oriënterende workshop op de vierjarige beroepsopleiding tot levenstherapeut leer je meer over eenheidsbewustzijn, healing om levenswensen te helpen vervullen en het bewust omgaan met energie. De cursus intuïtieve ontwikkeling van School of Life in Amsterdam geeft meer inzicht in jouw leven.

Contacteer ons

paranormale beurs rijswijk 2016
paranormale beurs 2016 rijswijk
paranormale vermogens ontwikkelen
gratis paranormale hulp
paranormale beurs 2016
cursus paranormale ontwikkeling
paranormale beurs rotterdam
paranormale beurs vandaag